Home Contacteer ons
 
 
Producten
Salons
Kinderwagens
Eetkamers
slaapkamers
Baby en Jeugdkamers
Matrassen en lattenbodems
Tapijten
Kaders en schilderijen
Leather master
Verlichting
partijhandel
Extra
Solden in Brussel - Meubelen en Matrassen
Braderij agenda

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Productinformatie  
   

Leather master leeronderhoudskit    
Reinigen en onderhoud van leder

Leather master leeronderhoudskit

Artikelcode: lm100

Geschikt voor Aniline en Gepigmenteerd leer.

Alle onze kits bevatten 2 producten voor leerverzorging.


Leather Soft Cleaner verwijdert verschillende soorten vlekken en vuil van aniline- en gepigmenteerd leder. Het gaat om een product op waterbasis dat in het oppervlak doordringt en het leer reinigt zonder het te beschadigen.


Leather Protection Cream geeft aniline- en gepigmenteerd leder een vuil- en vlekafstotende werking en houdt het leer soepel.


Leather Protection Cream en Leather Soft Cleaner zijn gecombineerd in een enkele kit aangezien geadviseerd wordt om deze samen te gebruiken.


       Leather Care Kit LM 100
Inhoud
100 ml Leather Protection Cream
100 ml Leather Soft Cleaner
1 zachte doek
1 sponsje
1 folder leather soft cleanerLeather Soft Cleaner is een mild reinigingsmiddel op waterbasis voor alle soorten anilineleer en gepigmenteerd leer. Het product verwijdert vrijwel alle vuil en vlekken op waterbasis. Voordat u het product op de hele bank gebruikt, raden wij u aan het eerst te testen op een weinig zichtbare plaats. In de volgende gevallen is het mogelijk dat Leather Soft Cleaner de kleur van het leer verwijdert of het leer aantast:

* Indien het leer niet tegen vloeistof bestand is. Om dit te controleren, is het voldoende een zachte dock te bevochtigen met water en hiermee over het leer te wrijven. Indien er op de dock, die alleen met water bevochtigd is, kleursporen achterblijven,zal Leather Soft Cleaner of een willekeurig ander product de kleur van het leer aantasten.

* Indien u de indruk heeft dat het leer door het gebruik van Leather Soft Cleaner donkerder van kleur is geworden, betekent dit dat het leer zeer sterk absorberend is. Het is voldoende het leer uit te rekken of te masseren om de originele kleur terug te krijgen.

Gebruiksaanwijzing

1. Schud het flesje voor gebruik.

2. Doe een test op een weinig zichtbare plaats van het bankstel.

3. Doe wat Leather Soft Cleaner op een spons en laat ze schuimen door meerdere malen erin te knijpen.

4. Wrijf het schuim met cirkelvormige bewegingen over het leer. Herhaal indien nodig. Hoe groter de spons, des te sneller het schoonmaken. Wanneer de spons vuil wordt, spoel hem dan schoon in gedestilleerd water.

5. Verwijder het overtollige schuim en het vuil met een zachte, witte katoenen dock.

6. Wanneer het leer sterk vervuild is of kleursporen van jeans of krantenpapier vertoont, moet u een sterker product gebruiken, bijvoorbeeld Strong Cleaner of Super Cleaner.

7. Wanneer u het gewenste resultaat heeN bereikt, laat u uw bankstel een half uur drogen. Om het beschermingseffect te vernieuwen, het bankstel met Leather Protection Cream behandelen.

Veiligheidsvoorschriften

Buiten het bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.leather protection cream

Leather Protection Cream is een beschermingscreme op waterbasis geschikt voor al le leersoorten , m et u itzondering van nubu k en suede. H et product garandeent een uitstekende bescherming tegen vlekken op olie-, water- en alcoholbasis. Bovendien wordt het leer beter bestand tegen vuil en blijft het mooi en zacht. Leather Protection Cream voorkomt ook het craquleren van gepigmenteerd leer

Wij raden aan uw leren bank minstens om de zes maanden te reinigen en te beschermen.

Gebruiksaanwijzing
1. Schud het flesje voor gebruik.
2. Test het product op een weing zichtbare plaats.
3. Doe wat Leather Protection Cream op een zachte, schone dock en breng het vervolgens gelijkmatig op het leeroppervlak aan. Behandel armleuningen, rugleuningen en zittingen, twee keer.
4. Laat 30 minuten drogen.
5. Poets het leer eventueel licht op met een zachte glansdoek.

Veiligheidsvoorschriften Buiten het bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

België 024159928
Nederland , Germany 003224159928
France

Bestellingen uit Nedeland worden geleverd met Tntpostpakketservice
18,00 euro

Aantal
 
 

Contacteer ons